يکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ 05 October 2025
يکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
کد خبر: ۱۰۳۴۲۳

حمله نقدعلی به باهنر: از خون برادر شهیدت خجالت بکش | اگر درباره حجاب اقدامی نکنیم، قطعا به غضب خدا گرفتار می‌شویم

حمله نقدعلی به باهنر: از خون برادر شهیدت خجالت بکش | اگر درباره حجاب اقدامی نکنیم، قطعا به غضب خدا گرفتار می‌شویم
نماینده خمینی‌شهر خطاب به باهنر گفت: کسی که مدت‌ها در جایگاه نیابت رئیس همین مجلس تکیه زده بوده می‌گوید حجاب دیگر مستند قانونی ندارد، از خون برادر شهیدت خجالت بکش!

 محمدتقی نقدعلی نماینده خمینی‌شهر در مجلس در صحن علنی امروز گفت: واقعا امروز نشستن‌های ما چه ثمری دارد؟  رئیس محترم مجلس نهایت حرفی که در این اوضاع اقتصادی می‌زند بحث کالا برگ است نهایتا بحث کالا را مطرح می‌کند. آیا این پاسخ مردم است؟

 وی ادامه داد: به خدا امروز باید همه قوا دست به دست هم دهیم و کنار هم برای معیشت مردم تدبیر کنیم. 

وی بیان کرد: مردم متدین حق دارند از ما عصبانی باشند؛ برهنگی، مشروبات الکلی و بدن‌نمایی را می‌بینند. در کنارشان، کسی که مدت‌ها در جایگاه نیابت رئیس همین مجلس تکیه زده بوده می‌گوید حجاب دیگر مستند قانونی ندارد، از خون برادر شهیدت خجالت بکش!

بیشتر بخوانید:

نقدعلی افزود: واقعا خجالت‌آور است اگر اقدامی نکنیم عزیزان، قطعا به غضب خدا گرفتار می‌شویم. اگر ما به شریعت پایبند نباشیم و احکام شریعت را در زمین حجاب پیاده نکنیم، قطعا ناامنی ایجاد می‌شود.

در پاسخ به این سخنان نقدعلی، علی نیکزاد نایب رئیس مجلس گفت که مجلس مصوبات خلاف شرع ندارد و اگر مصوبه‌ای خلاف شرع باشد شورای نگهبان نمی‌گذارد تبدیل به قانون شود

او ادامه داد: فرمایشات آقای نقد علی در مورد کسی که بالاخره آمده درصدی از جامعه را حزب اللهی بقیه را غیر حزب اللهی بیان کرده ما نفهمیدیم از کجا آورده است این هم که راجع به حجاب اظهار نظر کرده ما با نظر آقای نقدعلی در خصوص این صحبت ها موافقیم. اما اینکه بگوییم رئیس مجلس قانون اجرا نمی‌کند، من در این جایگاه اعلام می‌کنم که دبیر شورای عالی امنیت ملی (آن زمان) مکتوب اعلام کرد که فعلا قانون عفاف و حجاب اجرا نشود.

منبع:دانشجو

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نیکزاد: نفهمیدیم آقای باهنر این حرفها را درباره حز‌ب‌اللهی‌ها و غیرحزب‌اللهی‌ها از کجا آورده؟

نماینده مجلس: تاثیر مهم تصویبCFT خروج از لیست سیاه FATF است

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴

هزینه سفر عمره دانشجویان چقدر می‌شود؟

راستینه، نماینده جبهه پایداری خطاب به محمدرضا باهنر: شما مصلحت کدام نظام را در مجمع تشخیص مصلحت بررسی می‌کنید؟

بازداشت برگزارکنندگان قهوه پارتی مختلط در فضای باز در کیش

دانشجویان دختر مجرد می‌توانند عازم حج عمره شوند؟

بیانیه کشورهای اسلامی درباره پاسخ حماس به طرح ترامپ درباره جنگ غزه

ابرهای این سیاره مملو از آب هستند!

تظاهرات دوباره «نسل ۲۱۲ Z» در مراکش

پزشکیان پرونده آزادراه اصفهان – شیراز را بست

محسن رضایی خطاب به کشتی‌گیران: سلام نظامی شما در مقابل پرچم ایران، دفاع از کشور بود

سردار آزمون از لیست تیم اماراتی خارج می‌شود؟

ذوالنوری: مومنان از وضعیت حجاب و عفاف در کشور دلخورند | نباید برای به دست آوردن دل تعدادی هنجارشکن، مومنان را از دست داد

پیشنهاد سردبیر
زندگی